­

loge small

Kinesiologi er en særdeles effektiv behandlings metode, til behandling af eksempelvis stress, traumer, fobier, allergier mm., hvor "muskeltesten" er det grundlæggende redskab og hvor kroppen/underbevidstheden "afslører" vores udfordringer i livet.

Muskeltesten foregår ved at klienten holder eksempelvis armen ud fra kroppen og jeg ligger et let tryk på armen som er stærk. Jeg stiller herefter klienten nogle spørgsmål og hvis/når armen mister muskelkraft, så er det et område der skal arbejdes med.

Jeg kan eksempelvis bede klienten sige "Jeg kan holde tale", hvis armen forbliver stærk så er der balance på det område, men hvis armen mister muskelkraft, er man udfordret på det område og vil have svært ved eksempelvis opmærksomhed, jobsamtaler, eksamen, tale i forsamlinger mm.

Via kinesiologien er det muligt at finde frem til, hvornår angsten for eksempelvis at holde tale er opstået.

Dette gøres ved at bringe klienten på REM-stadiet (Rapid Eye Movement) og dermed i kontakt med underbevidstheden, hvorefter det er muligt at hente den "film", der ligger med den information der vedrører angsten for at holde tale. Denne ophæves. Hjernen og kroppen vil nu arbejde på at få angsten vil forsvinde.

Det er samme fremgangsmåde, hvad enten det er fobier, angst, depression, allergier eller traumer der skal behandles. 

Kinesiologi er også en succesfuld behandlingsmetode til bla. uens benlængde, smertebehandling mm.

Jeg har rigtig god erfaring med denne behandlingsform. 

 

 

­